TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI ÖZEL REYHAN’DAN

Ankara’da yapılan Akıl Oyunları Olimpiyatında Konya’yı temsil eden Özel Reyhan Koleji öğrencileri, 3 altın, 2 bronz madalya ile Akşehir adına Türkiye ile yarıştı, Konya’nın yüzünü güldürdü

ANÖZDER’in  Türkiye genelinde yaptığı ve bölge elemelerini geçip finallere kalan Ankara, Samsun, Kayseri, Çorum, Amasya, Nevşehir gibi illerin katıldığı Akıl Oyunları Olimpiyatı hafta sonu Samanyolu Kolejinde ilginç çekişmelere sahne oldu.

Müsabakalar sonucunda üç boyutlu hedef 4 oyununda Özel Reyhan Koleji 7.sınıf öğrencilerinden N.Kutay Koç ve Türk damasında Hamza Kale, ‘Quikso’ da Berkay Bayar rakiplerini bir bir eleyerek altın madalyaya uzandılar ve Türkiye şampiyonu oldular.

‘Jenga’ da Fatih Şarlak, ‘Tangram’ da Rasim Biçer  bronz madalya alarak Türkiye üçüncüsü oldular.

Okulun rehber öğretmeni Zafer Erdönmez’in de motivasyon desteği  için  ekiple birlikte gittiği akıl oyunları olimpiyatları için, bu oyunlar psikologların tavsiye ettiği, dikkat eksikliğinin giderilmesinde, öğrencilerin farklı boyutlarda düşünmesini sağlayan, ileriye dönük strateji geliştirmeyi öğreten, hızlı düşünmeyi el becerisine yansıtan ayrıca çağımızın hastalığı olan televizyon ve internet bağımlılığı için alternatif bir çözüm olarak gördüklerini söyledi.

Konu  hakkında açıklama yapan okul müdürü Emir Kılıç: “Popülaritesi her geçen gün artan akıl oyunları olimpiyatında Konya’yı temsil etme onurunun ardından  Türkiye genelinde bu derece başarı hepimizi sevindirdi. Özel Reyhan öğretmenleri olarak elimizdeki cevherin farkındayız. Başarıda emeği geçen herkesi tebrik ederim” dedi.

ÖZEL  REYHAN ANASINIFINDAN İTFAİYE ZİYARETİ

ÖZEL REYHAN ANASINIFINDAN İTFAİYE ZİYARETİ

TEOG’A  ÖZEL REYHAN  DAMGASI

TEOG’A ÖZEL REYHAN DAMGASI

2015 TEOG'DA 33 TAM NET

2015 TEOG'DA ÖĞRENCİLERİMİZDEN 33'Ü TAM NET YAPTI.

ÖZEL  REYHAN’DA  MAKLUBELİ  GÜNLER

ÖZEL REYHAN’DA MAKLUBELİ GÜNLER