TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI ÖZEL REYHAN’DAN

Ankara’da yapılan Akıl Oyunları Olimpiyatında Konya’yı temsil eden Özel Reyhan Koleji öğrencileri, 3 altın, 2 bronz madalya ile Akşehir adına Türkiye ile yarıştı, Konya’nın yüzünü güldürdü

ANÖZDER’in  Türkiye genelinde yaptığı ve bölge elemelerini geçip finallere kalan Ankara, Samsun, Kayseri, Çorum, Amasya, Nevşehir gibi illerin katıldığı Akıl Oyunları Olimpiyatı hafta sonu Samanyolu Kolejinde ilginç çekişmelere sahne oldu.

Müsabakalar sonucunda üç boyutlu hedef 4 oyununda Özel Reyhan Koleji 7.sınıf öğrencilerinden N.Kutay Koç ve Türk damasında Hamza Kale, ‘Quikso’ da Berkay Bayar rakiplerini bir bir eleyerek altın madalyaya uzandılar ve Türkiye şampiyonu oldular.

‘Jenga’ da Fatih Şarlak, ‘Tangram’ da Rasim Biçer  bronz madalya alarak Türkiye üçüncüsü oldular.

Okulun rehber öğretmeni Zafer Erdönmez’in de motivasyon desteği  için  ekiple birlikte gittiği akıl oyunları olimpiyatları için, bu oyunlar psikologların tavsiye ettiği, dikkat eksikliğinin giderilmesinde, öğrencilerin farklı boyutlarda düşünmesini sağlayan, ileriye dönük strateji geliştirmeyi öğreten, hızlı düşünmeyi el becerisine yansıtan ayrıca çağımızın hastalığı olan televizyon ve internet bağımlılığı için alternatif bir çözüm olarak gördüklerini söyledi.

Konu  hakkında açıklama yapan okul müdürü Emir Kılıç: “Popülaritesi her geçen gün artan akıl oyunları olimpiyatında Konya’yı temsil etme onurunun ardından  Türkiye genelinde bu derece başarı hepimizi sevindirdi. Özel Reyhan öğretmenleri olarak elimizdeki cevherin farkındayız. Başarıda emeği geçen herkesi tebrik ederim” dedi.

REYHAN KOLEJİNDE  ÇİĞ KÖFTELİ  BULUŞMA GÜNÜ

Özel Merve Reyhan Koleji 2/B sınıf velileri Çiğ köfteli buluşma gününde bir araya gelip mutlu bir akşam geçirdiler.

ÖZEL  REYHAN  TÜRKİYE’NİN İLK  BİLİM  MERKEZİNDE

Özel Reyhan İlkokulu 4.sınıf öğrencileri Konya’da açılan Türkiye’nin ilk bilim merkezini ziyaret etti.

REYHAN’DAN 3.SINIFLARA 80 BİNDE DEVRİ ALEM GEZİSİ

Reyhan Koleji 3.sınıf öğretmenleri öğrencilerini Konya'da, içinde hareketli dinazorlar, süper kahramanlar, dünyaca ünlü tarihi yapıların minyatürlerinin yer aldığı 80 Binde Devr-i Alem Parkı’na götürerek bir ilki yaşattı.

ÖZEL REYHAN’DAN  GÜL  DİYARINA GEZİ

Özel Reyhan Koleji velileri ile yaptığı Isparta, Eğirdir, Barla gezisiyle sene sonunu taçlandırdı.

REYHAN KOLEJİ AKŞEHİR’İ DÜNYADA TEMSİL EDİYOR

| Her hakkı saklıdır.